• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

Tentang Kami

NINGBO Dayang industri jeung dagang CO., LTD mangrupakeun salah sahiji produsén profésional reungit tina lampu killer reungit di dunya.

NINGBO Dayang milik Dayang grup, nu boga 3 branches- NINGBO Dayang, NINGBO HAISHU KINVEN jeung Zhejiang WELLCORE téhnologi.

parusahaan, (3)parusahaan, (1)

foucs NINGBO Dayang dina R & D, manufaktur, pamasaran lampu killer reungit; NINGBO HAISHU utamana difokuskeun kana produk panolak reungit alami. Zhejiang WELLCORE ieu manily fokus kana supply lampu LED pikeun lampu killer reungit.

Lokasina di Ningbo, Cina, NINGBO Dayang sempet devoted sorangan pikeun ngembangkeun produk msoquito killer inovatif pikeun leuwih ti 9 taun. Ieu produsén kahiji, nu geus nyetél reungit, puseur ngangkat serangga pikeun pamakéan nguji produk pikeun mastikeun nu efficacy of prooducts.

Owing leuwih ti 60 patén-patén, 2 penemuan patén, 2 PCT, NINGBO Dayang sok di tempat ngarah sarta panyipta leyuran killer reungit anyar di industri.

NINGBO Dayang nilai nu migawé bareng kalayan unggal pasangan jeung urang ngahargaan maneh balikan jeung saran kalawan Tujuan ngawangun pasar win-win jeung anjeun!

parusahaan, (4)parusahaan, (5)


WhatsApp Online Chat !