• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

jasa

Ratusan konsumén wareg

  • Reungit Killer lampu

    Reungit Killer lampu

    Salaku pamimpin di R & D, manufaktur tina lampu killer reungit, urang sorangan 1 PCT sarta 29 patén-patén séjén pikeun lampu killer reungit urang. 2 dina 1 reungit killer bohlam urang ayeuna jual di leuwih ti 7000 toko ritel, kawas CVS, Homedepot, Walmart di AS dina hadir. Salaku supplier mumpuni, urang ngajamin kualitas nu, kaamanan, efficiecy sahiji produk urang jeung ogé kalawan harga kalapa. Pikeun ngawangun jeung ngajaga unggal pasar, urang ngabagéakeun distributor ekslusif di unggal pasar!
  • Reungit panolak Wristband

    Reungit panolak Wristband

    Reungit panolak wristband kiwari beuki loba populér jeung well-recevied ku kulawarga sakuliah dunya. It'sa aman, éféktif, dibabawa tur éta cara fashion tetep reungit jauh ayeuna! Urang kudu sagala sertifikasi diperlukeun tur urang ahve geus exporting ka leuwih ti 69 nagara.
  • Séjén produk msoquito panolak

    Séjén produk msoquito panolak

    Saatos kacamatan, reungit panolak semprot, reungit ultrasonic / serangga repeller, reungit panolak pouch, reungit panolak stiker oge sells ogé sakuliah dunya!

Tentang Kami

Téks ngeunaan parusahaan urang

  • grere3243
  • 3- 二楼 机器

Gawe bareng saprak 2010

NINGBO Dayang industri jeung dagang CO., LTD mangrupakeun salah sahiji produsén profésional reungit tina lampu killer reungit di dunya.
NINGBO Dayang milik Dayang grup, nu boga 3 branches- NINGBO Dayang, NINGBO HAISHU KINVEN jeung Zhejiang WELLCORE téhnologi.
Foucs NINGBO Dayang dina R & D, manufaktur, pamasaran lampu killer reungit; NINGBO HAISHU utamana difokuskeun kana produk panolak reungit alami. Zhejiang WELLCORE ieu manily fokus kana supply lampu LED pikeun lampu killer reungit.
Lokasina di Ningbo, Cina, NINGBO Dayang sempet devoted sorangan pikeun ngembangkeun produk msoquito killer inovatif pikeun leuwih ti 9 taun. Ieu produsén kahiji, nu geus nyetél reungit, puseur ngangkat serangga pikeun pamakéan nguji produk pikeun mastikeun nu efficacy of prooducts.
Owing leuwih ti 60 patén-patén, 2 penemuan patén, 2 PCT, NINGBO Dayang sok di tempat ngarah sarta panyipta leyuran killer reungit anyar di industri.
NINGBO Dayang nilai nu migawé bareng kalayan unggal pasangan jeung urang ngahargaan maneh balikan jeung saran kalawan Tujuan ngawangun pasar win-win jeung anjeun!

Urang Dupi dipercaya

konsumén biasa urang

WhatsApp Online Chat !