• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

Babagan awake dhewe

Ningbo Dayang INDUSTRY lan TRADE CO., LTD iku salah siji saka Produsèn profesional nyamuk lampu pembunuh nyamuk ing donya.

Ningbo Dayang belongs kanggo Dayang GROUP, kang wis 3 branches- Ningbo Dayang, Ningbo HAISHU KINVEN lan ZHEJIANG WELLCORE TECHNOLOGY.

perusahaan, (3)perusahaan, (1)

foucs Ningbo Dayang ing R & D, Manufaktur, marketing lampu pembunuh nyamuk; Ningbo HAISHU utamané fokus ing produk repellent nyamuk alam. ZHEJIANG WELLCORE wis manily fokus ing sumber cahya LED kanggo lampu pembunuh nyamuk.

Dumunung ing Ningbo, China, Ningbo Dayang wis pengabdian dhewe kanggo pangembangan prodhuk msoquito pembunuh inovatif kanggo luwih saka 9 taun. Iku Produsèn, sing wis nyiyapake nyamuk, tengah mundhakaken serangga dienggo testing produk kanggo mesthekake khasiat prooducts.

Amerga luwih saka 60 paten, 2 penemuan paten, 2 PCT, Ningbo Dayang tansah ing panggonan leading lan nitahake saka solusi pembunuh nyamuk anyar ing industri.

Ningbo Dayang Nilai kerjasama karo saben partner lan kita appreciate saran lan saran karo Yahoo kanggo mbangun pasar Win-Win karo sampeyan!

perusahaan, (4)perusahaan, (5)


WhatsApp Online Chat !