• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

layanan

Atusan wareg pelanggan

  • Nyamuk Killer Lamp

    Nyamuk Killer Lamp

    Minangka pemimpin ing R & D, Manufaktur lampu pembunuh nyamuk, kita duwe 1 PCT lan 29 paten kanggo lamp pembunuh nyamuk kita. 2 in 1 nyamuk pembunuh bohlam kita saiki sade ing luwih saka 7000 toko toko, kaya CVS, Homedepot, Walmart ing US ing saiki. Minangka Supplier qualified, kita njamin kualitas ing, safety, efficiecy kita prodhuk lan uga karo rega competitive. Kanggo mbangun lan nglindhungi saben pasar, kita welcome distributor eksklusif ing saben pasar!
  • Nyamuk Repellent Bangle

    Nyamuk Repellent Bangle

    Nyamuk repellent wristband saiki luwih lan luwih populer lan uga-recevied dening kulawargané kabeh ndonya. It'sa aman, efektif, hotspot lan cara fashion supaya nyamuk adoh saiki! Kita sadaya ing sertifikat needed lan kita ahve wis ngekspor kanggo luwih saka 69 negara.
  • Liyane produk msoquito repellent

    Liyane produk msoquito repellent

    Sawise cokotan, lemut repellent semprotan, lemut ultrasonik / serangga repeller, lemut repellent kantong, lemut repellent stiker uga sadean uga kabeh ndonya!

Babagan awake dhewe

Tèks babagan perusahaan kita

  • grere3243
  • 3- 二楼 机器

WORKING Wiwit 2010

Ningbo Dayang INDUSTRY lan TRADE CO., LTD iku salah siji saka Produsèn profesional nyamuk lampu pembunuh nyamuk ing donya.
Ningbo Dayang belongs kanggo Dayang GROUP, kang wis 3 branches- Ningbo Dayang, Ningbo HAISHU KINVEN lan ZHEJIANG WELLCORE TECHNOLOGY.
Foucs Ningbo Dayang ing R & D, Manufaktur, marketing lampu pembunuh nyamuk; Ningbo HAISHU utamané fokus ing produk repellent nyamuk alam. ZHEJIANG WELLCORE wis manily fokus ing sumber cahya LED kanggo lampu pembunuh nyamuk.
Dumunung ing Ningbo, China, Ningbo Dayang wis pengabdian dhewe kanggo pangembangan prodhuk msoquito pembunuh inovatif kanggo luwih saka 9 taun. Iku Produsèn, sing wis nyiyapake nyamuk, tengah mundhakaken serangga dienggo testing produk kanggo mesthekake khasiat prooducts.
Amerga luwih saka 60 paten, 2 penemuan paten, 2 PCT, Ningbo Dayang tansah ing panggonan leading lan nitahake saka solusi pembunuh nyamuk anyar ing industri.
Ningbo Dayang Nilai kerjasama karo saben partner lan kita appreciate saran lan saran karo Yahoo kanggo mbangun pasar Win-Win karo sampeyan!

Kita dipercaya

pelanggan kita biasa

WhatsApp Online Chat !