• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

LED Electronic Reungit Killer

  • FOB Harga: US $ 2.5- $ 2.9 / Piece
  • Min.Order Quqntity: 500 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 50.000 PCS per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Kalungguhan Time: 25 poé
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    info dasar

    Kakuatan: 1W manik lampu: F5, 6PCS
    Type Light: Dipingpin reungit lampu killer Input tegangan: 110V / 220V
    Lumaku Area: 20-30m²

    Asal: Zhejiang, Cina

    Rincian produk

     bubu serangga LED reungit dipingpin lampu lampu reungit lampu hama

    Fitur husus

    Model No: AGD-05 LED spésifikasi: F5 6Pcs
    Cahaya Power: 1W Bahan: PP + ABS
    Ngagunakeun waktos: 30000 jam Warna: hideung; coklat, abu
    Pakét Ukuran: 10 * 11 * 23 cm Pakét Beurat: 0,4 kgs
    40 PCS / ctn: 46 * 36 * 24 cm NW / GW: 5 / 5.8kgs

    Produ ct Perkenalan

    Ngeunaan produk:
    1.Convenient ngagantung up ti luhur.
    2.With baki ngumpulkeun dina handap jeung gampang pikeun ngabersihan serangga maot.
    3.With hiji kualitas luhur 365 panjang gelombang tube U ultraviolet bentuk.
    * (The serangga, kayaning Reungit, flies, ngengat jsb utamana kawas 365 panjang gelombang dipingpin lampu. Tah eta tiasa gampang nyekel serangga.

    kaunggulan:

    Desain stylish, ngadeg atawa nongkrong Style, Fasional Reungit Killer.
    Efisiensi tinggi jeung pamakéan énérgi low. Taya inséktisida atawa kimia diperlukeun!
    Kuat - bubu Ieu jalan ku attracting nu bug ku kualitas luhur dipingpin ku kekecapan luring pangalusna pikeun reungit
    Kimia Free, laleur zapper éléktronik maéhan kabéh serangga tanpa bahan kimia jeung anu 100% alami.

    aplikasi

    Bisa dipaké di dapur, pangkeng, ruang tamu, lorong atawa pikeun kamar sato atawa veranda

    Pasar utama

    pasar utama urang téh Éropa, AS, Rusia, jeung sajabana jeung pangsa pasar kami geus ngembangna sataun ku sataun.

    Bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Kalungguhan Time: 15- 30 poé
    Bungkusan Ukuran: 15 * 15 * 16cm PCS / ctn: 12pcs / ctn
    NW / GW: 5 / 5.8kgs Ukuran karton: 48 * 32 * 35 cm

    Pembayaran & Taliwang

    • Metode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Rincian Pangiriman: Ngeunaan 25-30days sanggeus confirming ordo

     Kauntungan kalapa primér

    • Salaku produsén profésional, urang gaduh pangalaman euyeub tina lampu killer reungit, reungit panolak pinggel, bug zapper.
    • Jeung Sunda kuat & Tim D, urang tiasa ngajalankeun 3-4 model anyar unggal taun, ayeuna kami geus milik leuwih ti 50 patén-patén, salah patén pikeun penemuan.
    • Urang kudu sorangan lab nguji lab kami nu bisa assure efek reungit pembunuhan sahiji produk anyar.
    • pabrik kami ngagaduhan sertipikat WCA, TUV, BSCI.
    • pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas téh aya.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !