• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

Kulit reungit panolak wristband

  • FOB Harga: US $ 0.44-0.61 / Piece
  • Min.Order Quqntity: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 300.000 Piece / per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Kalungguhan Time: 25 poé
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    info dasar

    Bahan: PU Kulit rentang panyalindungan: 1.0 cbm
    Lifespan: 15 poé Ukuran: adjustable
    Bahan: 100% minyak panggih alam Sertifikasi: MSDS, En71, AZO, PHAs
    Warna: Beureum, Brown, Hideung, pink, pérak jsb .. Asal: Cina

    Rincian produk

    Kulit reungit panolak wristband-AMB104-1 Kulit reungit panolak wristband-AMB104-2 Kulit reungit panolak wristband-AMB104-3 Kulit reungit panolak wristband-AMB104-4 Kulit reungit panolak wristband-AMB104-5

    Fitur husus

    Pakét Ukuran: 11 * 14 * 4.0cm Pakét Beurat: 21.0g
    PCS / ctn: 140pcs NW / GW: 3.0Kgs / 3.7Kgs

    Produ ct Perkenalan

    Ngeunaan produk:
    wristband kasebut dijieun ku PU kulit tur dicampurkeun jeung 100% panggih alami sereh, Geranium, pepermin na Lavender. Téh mangrupa gaya anyar anu ngagabungkeun fashion jeung pangaruh reungit panolak. Salaku bahan aktif dicampurkeun téh tina minyak tutuwuhan kabeh-alam, éta aman pikeun awak manusa, hususna keur babies. Datang dina sagala rupa kelir sarta mangrupakeun fashionable.

    kaunggulan:

    100% panggih alam minyak
    No noise, bahya
    ukuran adjustable keur pilihan
    nu langkung ti kelir
    outdoor sarta kagiatan indoor

    aplikasi

    wristband nyaeta ngajaga pikeun duanana kagiatan indoor na outdoor saperti logging, kémping, mancing, piknik, moro, kitu ogé tempat outdoor lianna. Ieu bisa dipaké salaku panyalindungan reungit panolak dina pigeulang atawa ankle.

    Pasar utama

    pasar Utama kaasup Eropa, AS, Rusia, Asia, Australia, Amérika Kidul jsb, anu pangsa pasar anu ngembangna sataun ku sataun.

    Bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Kalungguhan Time: 15- 30 poé
    Bungkusan Ukuran: 11 * 14 * 4.0cm PCS / ctn: 140pcs
    • NW / GW: 3.0Kgs / 3.7Kgs Ukuran karton: 51 * 45 * 27cm

    Pembayaran & Taliwang

    • Metode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Rincian Pangiriman: Ngeunaan 25-30days sanggeus confirming ordo

     Kauntungan kalapa primér

    • Salaku produsén profésional, urang gaduh pangalaman euyeub tina lampu killer reungit, reungit panolak pinggel, bug zapper.
    Dina usaha tina tim R & D urang, urang tiasa ngajalankeun 3-4 model anyar unggal taun, ayeuna kami geus milik leuwih ti 50 patén-patén, salah patén pikeun penemuan.
    • Simkuring eupan reungit di pabrik sakabeh sataun pikeun panalungtikan jeung uji coba mun assure efek reungit pembunuhan sahiji produk anyar. 
    • pabrik kami téh BSCI, TUV, WCA Certified
    • pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas téh aya.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !