• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

Eva Reungit panolak pinggel-AMB115

  • FOB Harga:
  • Min.Order Quqntity: 1000Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 1,5 juta Piece / per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Kalungguhan Time: 25 poé
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    info dasar

    Bahan: Eva rentang panyalindungan: 1.0 cbm
    Lifespan: 7days Bahan: 100% minyak panggih alam
    Ukuran: adjustable Sertifikasi: MSDS, ROhs, En71,
    Warna: Beureum, Bulao, Héjo, bungur, konéng, pink jsb Asal: Cina
    Pakét: kantong warna

    Rincian produk

    Eva Reungit panolak pinggel -AMB115-1 Eva Reungit panolak pinggel -AMB115-2 Eva Reungit panolak pinggel -AMB115-3 Eva Reungit panolak pinggel -AMB115-4 Eva Reungit panolak pinggel -AMB115-5

    Fitur husus

    Pakét Ukuran: 10 * 7,5 * 1.0cm Pakét Beurat: 6.0g
    PCS / ctn: 1000pcs NW / GW: 6.0Kgs / 6.7Kgs

    Produ ct Perkenalan

    Ngeunaan produk:
    The Eva reungit panolak pinggel mangrupakeun produk gaya anyar ngusir reungit, éta ngagabungkeun fashion pinggel ku pangaruh reungit repelelnt. Salaku bahan aktip jero nyaeta sakabeh minyak tutuwuhan alam, éta formulir aman awak manusa, hususna keur babies. Kantong seleting Resealable geus disadiakeun pikeun ngajaga waktos jasa panjang.

    kaunggulan:

    100% panggih alam minyak
    No noise, bahya
    langkung ti kelir & ukuran pikeun pilihan
    outdoor sarta kagiatan indoor
    design pakét Béda keur promotion

    aplikasi

    wristband nyaeta ngajaga pikeun duanana kagiatan indoor na outdoor saperti logging, kémping, mancing, piknik, moro, kitu ogé tempat outdoor lianna. Ieu bisa dipaké salaku panyalindungan reungit panolak dina pigeulang atawa ankle.

    Pasar utama

    pasar Utama kaasup Eropa, AS, Rusia, Asia, Australia, Amérika Kidul jsb, anu pangsa pasar anu ngembangna sataun ku sataun.

    Bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Kalungguhan Time: 15- 30 poé
    Bungkusan Ukuran: 10 * 7,5 * 1.0cm PCS / ctn: 1000 PCS
    NW / GW: 7.0Kgs / 6.7Kgs Ukuran karton: 51 * 45 * 27cm

    Pembayaran & Taliwang

    • Metode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Rincian Pangiriman: Ngeunaan 25-30days sanggeus confirming ordo

     Kauntungan kalapa primér

    • Salaku produsén profésional, urang gaduh pangalaman euyeub tina lampu killer reungit, reungit panolak pinggel, bug zapper.
    Dina usaha tina tim R & D urang, urang tiasa ngajalankeun 3-4 model anyar unggal taun, ayeuna kami geus milik leuwih ti 50 patén-patén, salah patén pikeun penemuan.
    • Simkuring eupan reungit di pabrik sakabeh sataun pikeun panalungtikan jeung uji coba mun assure efek reungit pembunuhan sahiji produk anyar. 
    • pabrik kami téh BSCI, TUV, WCA Certified
    • pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas téh aya.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !