• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

Batré Powered 2 di 1 dipingpin bohlam killer reungit

  • FOB Harga: US $ 5- $ 5,5 / Piece
  • Min.Order Quqntity: 500 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 100.000 PCS per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Kalungguhan Time: 25 poé
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    info dasar

    Kakuatan: 5W manik lampu: SMD2835, 18PCS
    Type Light: Dipingpin reungit lampu killer Perlindungan Level: IP44
    Grid tegangan: 2000V Input tegangan: USB DC5V; 1000MA
    Lumén: 220LM Kamampuh batré: 2000MA
    Lumaku Area: 30-40m² Asal: Zhejiang, Cina

    Rincian produk

    ngarah reungit killer bohlam

    killer reungit

    lampu reungit

     

    led mosquito killer bulb_1led mosquito killer bulb_2led mosquito killer bulb_3led mosquito killer bulb_4

     

    Fitur husus

    Model No: DYT-90 LED spésifikasi: LED / 5W
    Cahaya Power: 5W / 220LM Bahan: ABS + PC
    USB Periode Cas: 2 jam Grid tegangan: 2000V
    Ngagunakeun waktos: 6 jam Kamampuh batré: 2000MA
    Pakét Ukuran: 9 * 9 * 15,5 cm Pakét Beurat: 0,3 kgs
    PCS / ctn: 48 * 38 * 33 PCS / ctn NW / GW: 12 / 12.8kgs

    Perkenalan produk

    Ngeunaan produk:

    Powered by batré, jeung port USB anu bisa ngecas. IP44 éta ok ngagunakeun duanana indoor na outdoor.
    The bohlam kalawan 2 fungsi. Hiji lampu bulao pikeun attracting reungit, sakali reungit teh hiber di na toél grid nu jero, eta bakal shock paeh. Sejen lampu bodas pikeun lampu. Switch nu ieu fungsi Itouch.

    kaunggulan:

    Powered batré. Portabel
    IP44, cocog pikeun pamakéan outdoor
    port USB, ok waragad di panto, tanaga nyimpen
    No noise, bahya
    Wewengkon sinyalna éféktif sabudeureun 30-40 méter pasagi

    aplikasi

    Ieu bisa loba dipaké dina outdoor sarta indoor, kayaning pangkeng, diningroom, dapur, buruan jeung ogé kémping tenda.

    Pasar utama

    pasar utama urang téh Éropa, AS, Rusia, jeung sajabana jeung pangsa pasar kami geus ngembangna sataun ku sataun.

    Bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Kalungguhan Time: 15- 30 poé
    Ukuran bungkusan: 9 * 9 * 15.5cm PCS / ctn: 4 0pcs / ctn
    NW / GW: 12 / 12.8kgs Ukuran karton: 48 * 38 * 33cm

    Pembayaran & Taliwang

    · Métode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    · Rincian Pangiriman: Ngeunaan 25-30days sanggeus confirming ordo

    Kauntungan kalapa primér

    · Salaku produsén profésional, urang gaduh pangalaman euyeub tina lampu killer reungit, reungit panolak pinggel, bug zapper.
    · Jeung Sunda kuat & Tim D, urang tiasa ngajalankeun 3-4 model anyar unggal taun, ayeuna kami geus milik leuwih ti 50 patén-patén, salah patén pikeun penemuan.
    · Urang boga sorangan lab nguji lab kami nu bisa assure efek reungit pembunuhan sahiji produk anyar.
    · Pabrik kami ngagaduhan sertipikat WCA, TUV, BSCI.
    · Pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas téh aya.

  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !