• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

2 dina 1 dipingpin bohlam killer reungit

  • FOB Harga: US $ 2.5- $ 2.8 / Piece
  • Min.Order Quqntity: 500 PCS
  • Suplai Kamampuhan: 100.000 PCS per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Kalungguhan Time: 25 poé
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    info dasar

    Kakuatan: 6W (5W killer cahaya + 1 reungit)   manik lampu: SMD2835, 16PCS  
    Type Light: Dipingpin reungit lampu killer Grid tegangan: 2000V
    Input tegangan: 110V / 220V Lumén: 450LM
    Lumaku Area: 20-30m²  Asal: Zhejiang, Cina

    Rincian produk

     bubu reungit 图形 3

    Fitur husus

    Model No: DYT-83 LED spésifikasi: SMD2835 16Pcs
    Cahaya Power: 6W / 450LM Bahan: PP + PC + ABS
    Ngagunakeun waktos: 10000 jam Grid tegangan: 2000V
    Pakét Ukuran: 8,5 * 8,5 * 16 cm Pakét Beurat: 0.2 kgs
    40 PCS / ctn: 48 * 37 * 35 cm NW / GW: 7 / 7.8kgs

    Produ ct Perkenalan

    Ngeunaan produk:
    The bohlam kalawan 2 fungsi. Hiji lampu bulao pikeun attracting reungit, sakali reungit teh hiber di na toél grid nu jero, eta bakal shock paeh. Sejen lampu bodas pikeun lampu.
    Urang bisa nyieun 110V atawa 220V

    kaunggulan:

    Patén Global
    Dipingpin lampu, tanaga nyimpen
    No noise, bahya
    Wewengkon sinyalna éféktif sabudeureun 20-30 méter pasagi

    aplikasi

    Ieu bisa loba dipaké pikeun indoor, kayaning pangkeng, diningroom, dapur, buruan jeung hotél

    Pasar utama

    pasar utama urang téh Éropa, AS, Rusia, jeung sajabana jeung pangsa pasar kami geus ngembangna sataun ku sataun.

    Bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Kalungguhan Time: 15- 30 poé
    Bungkusan Ukuran: 8,5 * 8,5 * 16cm PCS / ctn: 40pcs / ctn
    NW / GW: 7 / 7.8kgs Ukuran karton: 48 * 37 * 35cm

    Pembayaran & Taliwang

    • Metode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Rincian Pangiriman: Ngeunaan 25-30days sanggeus confirming ordo

     Kauntungan kalapa primér

    • Salaku produsén profésional, urang gaduh pangalaman euyeub tina lampu killer reungit, reungit panolak pinggel, bug zapper.
    Kalawan Sunda kuat & Tim D, urang tiasa ngajalankeun 3-4 model anyar unggal taun, ayeuna kami geus milik leuwih ti 50 patén-patén, salah patén pikeun penemuan.
    • Urang kudu sorangan lab nguji lab kami nu bisa assure efek reungit pembunuhan sahiji produk anyar.
    • pabrik kami ngagaduhan sertipikat WCA, TUV, BSCI.
    • pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas téh aya.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !