• twitter
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • blogger
  • Amazon

100% Pengetahuan Alam Reungit panolak Wristband

  • FOB Harga: US $ 0.79-0.90 / Piece
  • Min.Order Quqntity: 100Piece / Potongan
  • Suplai Kamampuhan: 100000 Piece / Potongan per Bulan
  • Port: Ningbo
  • Kalungguhan Time: 25 poé
  • Sarat pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • jéntré produk

    Tags produk

    info dasar

    Jenis: Reungit panolak wristband Bahan: neoprene, TPR, minyak panggih
    Pakét: 1baracelet + 2refills Warna: hideung, bulao, konéng, oranyeu, héjo, beureum   
    Rumus: sereh, geranium, lavender, pepermin Warna ngeusian: konéng atawa bodas

    Rincian produk

    100% Pengetahuan Alam Reungit panolak Wristband Reungit panolak wristband

    reungit panolak wristband kalawan refills 100% Pengetahuan Alam Reungit panolak Wristband

    reungit panolak wristband kalawan refills

    Reungit panolak wristband_

    Fitur husus

    Ngaran produk: reungit panolak pinggel Bahan: neoprene, TPR, minyak panggih
    Rumus: sereh, geranium, lavender, pepermin Packing: Kartu Warna na molotok
    Fitur: Lightweight, ukuran-adjustable, waterproof Ukuran produk: 250mm * 30mm
    Sertifikasi: EN71, ROHS, MSDS, ngahontal durasi éféktif: 2 * 15days

    Produ ct Perkenalan

    Ngeunaan produk:
    Hayu urang dipaké pikeun nyimpen reungit jauh jeung minyak panggih alam. Urang ngadopsi minyak panggih alam, kayaning sereh, geranium, lavender, pepermin jero pellet ngeusian. Sanggeus kami selapkeun pellet ngeusian jero kantong bolong, seungit minyak ti pellet nu bisa tetep reungit jauh. Skala panyalindungan teh aréa 1 méter di sabudeureun pinggel éta lamun pinggel éta téh pusat. Unggal pellet ngeusian bisa lepas keur 15 poé jeung anjeun bisa ngarobah ngeusian éta sanggeus éta finish. Simkuring gaduh pak ngeusian misah ka ngajual

    kaunggulan:

    Skala panyalindungan teh aréa 1 méter di sabudeureun pinggel éta lamun pinggel éta téh pusat. Unggal pellet ngeusian bisa lepas keur 15 poé jeung anjeun bisa ngarobah ngeusian éta sanggeus éta finish. Simkuring gaduh pak ngeusian misah ka ngajual.

    aplikasi

    Ieu sampurna pikeun duanana kagiatan indoor na outdoor, kayaning kémping, mancing, climbing gunung jsb ..

    Pasar utama

    Asia, Australasia, Éropa Wétan, Mid Wetan / Afrika, Amerika Kaler, Éropa Kulon,
    Central / Selatan, Amérika

    Bungkusan & Shippment

    FOB Port: Ningbo Kalungguhan Time: 25days
    Karton Ukuran: 51 * 45 * 27CM beurat Net: 4.5kg
    Packing: 108pcs / karton beurat kotor: 5.29kg
    Ukuran wristband: 250 * 30mm

    Pembayaran & Taliwang

    • Metode pamayaran: sateuacanna TT, T / T, PayPal, L / C ..
    • Rincian Pangiriman: dina 25days sanggeus confirming ordo

     Kauntungan kalapa primér

    • Salaku produsén profésional, urang gaduh pangalaman euyeub tina lampu killer reungit, reungit panolak pinggel, bug zapper.
    Dina usaha tina tim R & D urang, urang tiasa ngajalankeun 3-4 model anyar unggal taun, ayeuna kami geus milik leuwih ti 50 patén-patén, salah patén pikeun penemuan.
    • Simkuring eupan reungit di pabrik sakabeh sataun pikeun panalungtikan jeung uji coba mun assure efek reungit pembunuhan sahiji produk anyar. 
    • pabrik kami téh BSCI, TUV, WCA Certified
    • pesenan sidang Leutik bisa ditarima, sampel bebas téh aya.

     


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • WhatsApp Online Chat !