• Cicëroj
  • LinkedIn
  • Pinterest
  • rss
  • bloger
  • amazonë

Rreth nesh

NINGBO INDUSTRISË DAYANG DHE TRADE CO., LTD është një nga prodhuesit mushkonjë profesional të llambës vrasës mushkonjë në botë.

NINGBO DAYANG takon Dayang GROUP, e cila ka 3 branches- Ningbo DAYANG, Ningbo Haishu KINVEN dhe Zhejiang WELLCORE Teknologjisë.

Kompania, (3)Kompania, (1)

foucs NINGBO DAYANG në R & D, prodhimit, marketingut e llambë vrasës mushkonjë; Ningbo Haishu është përqendruar kryesisht në produktet neveritshëm natyrore kundër mushkonjave. Zhejiang WELLCORE është përqendruar manily në furnizimin e dritë LED për llambë vrasës mushkonjë.

E vendosur në Ningbo, Kinë, Ningbo DAYANG kishte përkushtuar veten për zhvillimin e produkteve inovative vrasës msoquito për më shumë se 9 vjet. Kjo është prodhuesi i parë, i cili kishte ngritur mushkonjë, qendra e insekteve të rritur për përdorim testimin e produktit për të siguruar efikasitetin e prooducts.

Për shkak më shumë se 60 patenta, 2 shpikje patentë, 2 PCT, NINGBO DAYANG është gjithmonë në vendin kryesor dhe një krijues i ri zgjidhjes vrasës mushkonjë në industrinë.

NINGBO DAYANG vlera bashkëpunimi me çdo partner dhe ne e vlerësojmë reagimet dhe sugjerim me qëllim për të ndërtuar një treg të favorshme me ju!

Kompania, (4)Kompania, (5)


WhatsApp Online Chat !