• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

LED Elektronik Nyamuk Killer

  • Potongan: US $ 2.5- $ 2.9 / Potongan
  • Min.Order Quqntity: 500 Pcs
  • Sumber Kabisan: 50,000 Pcs per Month
  • Port: Ningbo
  • Lead Time: 25 dina
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    info dhasar

    Daya: 1W manik cahya: F5, 6PCS
    Koleksi Lampu: Led nyamuk cahya pembunuh Input voltase: 110V / 220V
    Ditrapake Area: 20-30m²

    Asal: Zhejiang, China

    Detail produk

     trap serangga LED nyamuk dipimpin lampu cahya nyamuk lamp Jawa Tengah Désa

    Fitur khusus

    Model No: AGD-05 LED Keterangan: F5 6Pcs
    Cahya Daya: 1W Material: PP + ABS
    Nggunakake wektu: 30000 jam Warna: ireng; coklat, werna abu-abu
    Paket Size: 10 * 11 * 23 cm Paket Bobot: 0,4 kg
    40 Pcs / CTN: 46 * 36 * 24 cm NW / GW: 5 / 5.8kgs

    Produ ct Pambuka

    About produk:
    1.Convenient nyumerepi munggah saka ndhuwur.
    2.With tray ngempalaken ing ngisor lan gampang kanggo ngresiki serangga seda.
    3.With a kualitas 365 gelombang tabung U ultraviolet wangun.
    * (The serangga, kayata nyamuk, mabur, moths etc. utamané kaya 365 gelombang lampu. Dadi bisa gampang kanggo nyekel serangga.

    kaluwihan:

    Desain apik gayane, Standing utawa Hanging Gaya, Fasional Nyamuk Killer.
    Efficiency dhuwur karo konsumsi energi kurang. Ora insecticide utawa kimia needed!
    Kuat - trap iki dianggo narik kawigaten dening kewan omo dening kualitas dipimpin karo efficiency luring paling apik kanggo nyamuk
    Kimia Free, fly zapper elektronik kills kabeh serangga tanpa bahan kimia lan 100% alam.

    aplikasi

    Bisa digunakake ing pawon, kamar turu, kamar urip, lorong utawa kamar kewan utawa veranda

    Market utama

    pasar utama kita Eropah, USA, Rusia, lan sapiturute lan pasar bareng kita wis ngembangaken taun.

    Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Lead Time: 15 30 days
    Packaging Size: 15 * 15 * 16cm PC / CTN: 12pcs / CTN
    NW / GW: 5 / 5.8kgs ukuran Carton: 48 * 32 * 35 cm

    Pembayaran & Delivery

    • Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Details Delivery: About 25-30days sawise nyantosakaké urutan

     Advantage Competitive Utama

    • Minangka profesional Produsèn, kita duwe pengalaman sugih saka lamp pembunuh nyamuk, nyamuk repellent gelang, bug zapper.
    • Kanthi R kuwat & tim D, kita bisa miwiti 3-4 model anyar saben taun, saiki kita wis diduweni luwih saka 50 paten, siji paten kanggo panemuan.
    • We duwe dhewe Lab testing Lab kita kang bisa njamin efek nyamuk nyababaken saka produk anyar.
    • pabrik Kita tak certificate WCA, TUV, BSCI.
    • pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !