• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

Kulit nyamuk repellent wristband

  • Potongan: US $ 0.44-0.61 / Potongan
  • Min.Order Quqntity: 100Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 300,000 Piece / per Month
  • Port: Ningbo
  • Lead Time: 25 dina
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    info dhasar

    Material: PU Kulit sawetara Protection: 1.0 cbm
    Umure: 15 dina Size: luwes
    Úa: 100% lenga pet alam Certification: MSDS, En71, azo, PHAs
    Warna: Merah, Brown, Black, pink, salaka etc .. Asal: China

    Detail produk

    Kulit nyamuk repellent wristband-AMB104-1 Kulit nyamuk repellent wristband-AMB104-2 Kulit nyamuk repellent wristband-AMB104-3 Kulit nyamuk repellent wristband-AMB104-4 Kulit nyamuk repellent wristband-AMB104-5

    Fitur khusus

    Paket Size: 11 * 14 * 4.0cm Paket Bobot: 21.0g
    PC / CTN: 140pcs NW / GW: 3.0Kgs / 3.7Kgs

    Produ ct Pambuka

    About produk:
    wristband iki diprodhuksi dening PU kulit lan pipis, 100% pet alam Citronella, Geranium, Peppermint lan Lavender. Iku gaya anyar kang nggabungke fashion karo efek nyamuk repellent. Minangka úa aktif pipis saka lenga tanduran kabeh-alam, iku aman kanggo awak manungsa, utamané kanggo bayi. Nerangake ing macem-macem werna lan modern.

    kaluwihan:

    100% pet alam lenga
    Ora gangguan, aman
    ukuran Luwes kanggo pilihan
    Multiple werna
    Outdoor lan aktivitas njero ruangan

    aplikasi

    wristband punika nglindhungi kanggo loro aktivitas njero ruangan ruangan lan kayata logging, camping, kayaking, piknik, mburu, uga minangka panggonan ruangan liyane. Iku bisa rusak minangka pangayoman nyamuk repellent ing bangkekan utawa tungkak.

    Market utama

    pasar Utami kalebu Eropah, USA, Rusia, Asia, Australia, Amerika Kidul etc, ing pasar bareng wis ngembangaken taun.

    Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Lead Time: 15 30 days
    Packaging Size: 11 * 14 * 4.0cm PC / CTN: 140pcs
    • NW / GW: 3.0Kgs / 3.7Kgs ukuran Carton: 51 * 45 * 27cm

    Pembayaran & Delivery

    • Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Details Delivery: About 25-30days sawise nyantosakaké urutan

     Advantage Competitive Utama

    • Minangka profesional Produsèn, kita duwe pengalaman sugih saka lamp pembunuh nyamuk, nyamuk repellent gelang, bug zapper.
    Ing gaweyan tim R & D kita, kita bisa miwiti 3-4 model anyar saben taun, saiki kita wis diduweni luwih saka 50 paten, siji paten kanggo panemuan.
    • We Feed mosquitoes ing pabrik kabèh taun kanggo riset lan Testing kanggo njamin efek nyamuk nyababaken saka produk anyar. 
    • pabrik Kita BSCI, TUV, WCA certified
    • pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !