• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

EVA Nyamuk repellent gelang-AMB115

  • Potongan:
  • Min.Order Quqntity: 1000Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 1.5 yuta Piece / per Month
  • Port: Ningbo
  • Lead Time: 25 dina
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    info dhasar

    Material: EVA sawetara Protection: 1.0 cbm
    Umure: 7days Úa: 100% lenga pet alam
    Size: luwes Certification: MSDS, RoHS, En71,
    Warna: Merah, Biru, Ijo, kain wungu, kuning, pink etc Asal: China
    Paket: tas werna

    Detail produk

    EVA Nyamuk repellent gelang -AMB115-1 EVA Nyamuk repellent gelang -AMB115-2 EVA Nyamuk repellent gelang -AMB115-3 EVA Nyamuk repellent gelang -AMB115-4 EVA Nyamuk repellent gelang -AMB115-5

    Fitur khusus

    Paket Size: 10 * 7.5 * 1.0cm Paket Bobot: 6.0g
    PC / CTN: 1000pcs NW / GW: 6.0Kgs / 6.7Kgs

    Produ ct Pambuka

    About produk:
    The EVA nyamuk repellent gelang produk gaya anyar kanggo ngusir nyamuk, nggabungke fashion gelang karo efek nyamuk repelelnt. Minangka úa aktif nang iku kabeh lenga tanduran alam, iku wangun aman awak manungsa, utamané kanggo bayi. Tas zipper Resealable diwenehake kanggo njaga wektu layanan maneh.

    kaluwihan:

    100% pet alam lenga
    Ora gangguan, aman
    Multiple werna & ukuran kanggo pilihan
    Outdoor lan aktivitas njero ruangan
    desain paket Beda kanggo promosi

    aplikasi

    wristband punika nglindhungi kanggo loro aktivitas njero ruangan ruangan lan kayata logging, camping, kayaking, piknik, mburu, uga minangka panggonan ruangan liyane. Iku bisa rusak minangka pangayoman nyamuk repellent ing bangkekan utawa tungkak.

    Market utama

    pasar Utami kalebu Eropah, USA, Rusia, Asia, Australia, Amerika Kidul etc, ing pasar bareng wis ngembangaken taun.

    Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Lead Time: 15 30 days
    Packaging Size: 10 * 7.5 * 1.0cm PC / CTN: 1000 PC
    NW / GW: 7.0Kgs / 6.7Kgs ukuran Carton: 51 * 45 * 27cm

    Pembayaran & Delivery

    • Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Details Delivery: About 25-30days sawise nyantosakaké urutan

     Advantage Competitive Utama

    • Minangka profesional Produsèn, kita duwe pengalaman sugih saka lamp pembunuh nyamuk, nyamuk repellent gelang, bug zapper.
    Ing gaweyan tim R & D kita, kita bisa miwiti 3-4 model anyar saben taun, saiki kita wis diduweni luwih saka 50 paten, siji paten kanggo panemuan.
    • We Feed mosquitoes ing pabrik kabèh taun kanggo riset lan Testing kanggo njamin efek nyamuk nyababaken saka produk anyar. 
    • pabrik Kita BSCI, TUV, WCA certified
    • pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !