• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

Baterei powered 2 in 1 dipimpin bohlam pembunuh nyamuk

  • Potongan: US $ 5- $ 5.5 / Potongan
  • Min.Order Quqntity: 500 PCS
  • Sumber Kabisan: 100.000 Pcs per Month
  • Port: Ningbo
  • Lead Time: 25 dina
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    info dhasar

    Power: 5W manik cahya: SMD2835, 18PCS
    Koleksi Lampu: Led nyamuk cahya pembunuh Protection Level: IP44
    Kothak voltase: 2000V Input voltase: USB DC5V; 1000MA
    Lumen: 220LM Kapasitas baterei: 2000MA
    Ditrapake Area: 30-40m² Asal: Zhejiang, China

    Detail produk

    mimpin nyamuk pembunuh bohlam

    pembunuh nyamuk

    lamp nyamuk

     

    led mosquito killer bulb_1led mosquito killer bulb_2led mosquito killer bulb_3led mosquito killer bulb_4

     

    Fitur khusus

    Model No: DYT-90 LED Keterangan: LED / 5W
    Lighting Power: 5W / 220LM Material: ABS + PC
    USB Periode daya: 2 jam Kothak voltase: 2000V
    Nggunakake wektu: 6 jam Kapasitas baterei: 2000MA
    Paket Size: 9 * 9 * 15.5 cm Paket Bobot: 0.3 kg
    PC / CTN: 48 * 38 * 33 pcs / CTN NW / GW: 12 / 12.8kgs

    Pambuka Product

    About produk:

    Powered by baterei, karo port USB sing bisa ngisi. IP44 iku ok nggunakake loro njero ruangan ruangan lan.
    Bohlam karo 2 fungsi. Salah cahya biru kanggo narik kawigaten nyamuk, sapisan lemut mabur lan tutul kothak ing nang, iku bakal kejut mati. Liyane cahya putih kanggo cahya. Ngalih punika fungsi ITOUCH.

    kaluwihan:

    Powered baterei. Portable
    IP44, cocok kanggo ruangan
    port USB, ok kanggo ngisi ing lawang, energi nyimpen
    Ora gangguan, aman
    Tlatah jangkoan efektif watara 30-40 meter

    aplikasi

    Sampeyan bisa digunakake digunakake ing ruangan lan njero ruangan, kayata kamar turu, diningroom, pawon, yard lan uga camping tarub.

    Market utama

    pasar utama kita Eropah, USA, Rusia, lan sapiturute lan pasar bareng kita wis ngembangaken taun.

    Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Lead Time: 15 30 days
    Size Packaging: 9 * 9 * 15.5cm PC / CTN: 4 0pcs / CTN
    NW / GW: 12 / 12.8kgs ukuran Carton: 48 * 38 * 33cm

    Pembayaran & Delivery

    · Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    · Details Delivery: About 25-30days sawise nyantosakaké urutan

    Advantage Competitive Utama

    · Minangka profesional Produsèn, kita duwe pengalaman sugih saka lamp pembunuh nyamuk, nyamuk repellent gelang, bug zapper.
    · Kanthi R kuwat & tim D, kita bisa miwiti 3-4 model anyar saben taun, saiki kita wis diduweni luwih saka 50 paten, siji paten kanggo panemuan.
    · We duwe dhewe Lab testing Lab kita kang bisa njamin efek nyamuk nyababaken saka produk anyar.
    · Pabrik Kita tak certificate WCA, TUV, BSCI.
    · Pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis.

  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !