• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

2 in 1 dipimpin bohlam pembunuh nyamuk

  • Potongan: US $ 3.5- $ 3.8 / Potongan
  • Min.Order Quqntity: 500 Pcs
  • Sumber Kabisan: 100.000 Pcs per Month
  • Port: Ningbo
  • Lead Time: 25 dina
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    info dhasar

    Power: 9W (8W pembunuh cahya + 1 nyamuk) manik cahya: SMD2835, 18PCS
    Koleksi Lampu: Led nyamuk cahya pembunuh Kothak voltase: 2000V  
    Input voltase: 110V / 220V Lumen: 550LM
    pplicable Area: 30-40m² Asal: Zhejiang, China

    Detail produk

    pembunuh serangga lamp seranggalamp seranggaled mosquito killer bulb_DYT-80pembunuh nyamukMosquito Killer lamp_DYT-80trap nyamukJawa Tengah Désa kontrol2 in 1 dipimpin bohlam pembunuh nyamuk2 in 1 led mosquito killer bulb pest control

    Fitur khusus

    Model No: DYT-80 LED Keterangan: SMD2835 18Pcs
    Lighting Power: 9W / 550LM Material: ABS + PC
    Nggunakake wektu: 30000 jam Kothak voltase: 2000V
    Paket Size: 8 * 8 * 16 cm Paket Bobot: 0.2 kg
    40 Pcs / CTN: 45 * 34 * 35 cm NW / GW: 7 / 7.8kgs

    Pambuka Product

    About produk:

    Bohlam karo 2 fungsi. Salah cahya biru kanggo narik kawigaten nyamuk, sapisan lemut mabur lan tutul kothak ing nang, iku bakal kejut mati. Liyane cahya putih kanggo cahya.
    Kita bisa nggawe iku 110V utawa 220V

    kaluwihan:

    Patent global
    Led cahya, energi nyimpen
    Ora gangguan, aman
    Tlatah jangkoan efektif watara 30-40 meter

    aplikasi

    Sampeyan bisa digunakake digunakake kanggo njero ruangan, kayata kamar turu, diningroom, pawon, yard lan hotel

    Market utama

    pasar utama kita Eropah, USA, Rusia, lan sapiturute lan pasar bareng kita wis ngembangaken taun.

    Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Lead Time: 15 30 days
    Packaging Size: 8 * 8 * 16cm PC / CTN: 40pcs / CTN
    NW / GW: 7 / 7.8kgs Ukuran Carton: 45 * 34 * 35cm

    Pembayaran & Delivery

    · Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    · Details Delivery: About 25-30days sawise nyantosakaké urutan

    Advantage Competitive Utama

    · Minangka profesional Produsèn, kita duwe pengalaman sugih saka lamp pembunuh nyamuk, nyamuk repellent gelang, bug zapper.
    · Kanthi R kuwat & tim D, kita bisa miwiti 3-4 model anyar saben taun, saiki kita wis diduweni luwih saka 50 paten, siji paten kanggo panemuan.
    · We duwe dhewe Lab testing Lab kita kang bisa njamin efek nyamuk nyababaken saka produk anyar.
    · Pabrik Kita tak certificate WCA, TUV, BSCI.
    · Pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis.

     

    LED Keterangan: SMD2835 18Pcs


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !