• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

2 in 1 dipimpin bohlam pembunuh nyamuk

  • Potongan: US $ 2.5- $ 2.8 / Potongan
  • Min.Order Quqntity: 500 Pcs
  • Sumber Kabisan: 100.000 Pcs per Month
  • Port: Ningbo
  • Lead Time: 25 dina
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    info dhasar

    Power: 6W (5W pembunuh cahya + 1 nyamuk)   manik cahya: SMD2835, 16PCS  
    Koleksi Lampu: Led nyamuk cahya pembunuh Kothak voltase: 2000V
    Input voltase: 110V / 220V Lumen: 450LM
    Ditrapake Area: 20-30m²  Asal: Zhejiang, China

    Detail produk

     trap nyamuk 图形 3

    Fitur khusus

    Model No: DYT-83 LED Keterangan: SMD2835 16Pcs
    Lighting Power: 6W / 450LM Material: PP + PC + ABS
    Nggunakake wektu: 10000 jam Kothak voltase: 2000V
    Paket Size: 8.5 * 8.5 * 16 cm Paket Bobot: 0.2 kg
    40 Pcs / CTN: 48 * 37 * 35 cm NW / GW: 7 / 7.8kgs

    Produ ct Pambuka

    About produk:
    Bohlam karo 2 fungsi. Salah cahya biru kanggo narik kawigaten nyamuk, sapisan lemut mabur lan tutul kothak ing nang, iku bakal kejut mati. Liyane cahya putih kanggo cahya.
    Kita bisa nggawe iku 110V utawa 220V

    kaluwihan:

    Patent global
    Led cahya, energi nyimpen
    Ora gangguan, aman
    Tlatah jangkoan efektif watara 20-30 meter

    aplikasi

    Sampeyan bisa digunakake digunakake kanggo njero ruangan, kayata kamar turu, diningroom, pawon, yard lan hotel

    Market utama

    pasar utama kita Eropah, USA, Rusia, lan sapiturute lan pasar bareng kita wis ngembangaken taun.

    Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Lead Time: 15 30 days
    Packaging Size: 8.5 * 8.5 * 16cm PC / CTN: 40pcs / CTN
    NW / GW: 7 / 7.8kgs ukuran Carton: 48 * 37 * 35cm

    Pembayaran & Delivery

    • Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, Western Union, PayPal, L / C ..
    • Details Delivery: About 25-30days sawise nyantosakaké urutan

     Advantage Competitive Utama

    • Minangka profesional Produsèn, kita duwe pengalaman sugih saka lamp pembunuh nyamuk, nyamuk repellent gelang, bug zapper.
    Kanthi R kuwat & tim D, kita bisa miwiti 3-4 model anyar saben taun, saiki kita wis diduweni luwih saka 50 paten, siji paten kanggo panemuan.
    • We duwe dhewe Lab testing Lab kita kang bisa njamin efek nyamuk nyababaken saka produk anyar.
    • pabrik Kita tak certificate WCA, TUV, BSCI.
    • pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !