• twitter
  • linkedin
  • pinterest
  • rss
  • blogger
  • amazon

100% Natural Nyamuk Repellent Bangle

  • Potongan: US $ 0.79-0.90 / Potongan
  • Min.Order Quqntity: 100Piece / Potongan
  • Sumber Kabisan: 100000 Piece / Bagéyan saben Wulan
  • Port: Ningbo
  • Lead Time: 25 dina
  • Sarat Pembayaran: L / C, D / A, D / P, T / T
  • Detail produk

    Tags Product

    info dhasar

    Koleksi: Nyamuk repellent wristband Material: neoprene, TPR, lenga pet
    Paket: 1baracelet + 2refills Warna: ireng, biru, kuning, oranye, ijo, abang   
    Formula: citronella, geranium, Lavender, peppermint werna Refill: kuning utawa putih

    Detail produk

    100% Natural Nyamuk Repellent Bangle Nyamuk repellent wristband

    nyamuk repellent wristband karo refills 100% Natural Nyamuk Repellent Bangle

    nyamuk repellent wristband karo refills

    Nyamuk repellent wristband_

    Fitur khusus

    jeneng produk: nyamuk repellent gelang Material: neoprene, TPR, lenga pet
    Formula: citronella, geranium, Lavender, peppermint Packing: kertu Warna lan blister
    Feature: Entheng, ukuran-luwes, anti banyu ukuran Product: 250mm * 30mm
    Certification: EN71, RoHS, MSDS, tekan dadi efektif: 2 * 15days

    Produ ct Pambuka

    About produk:
    Iku digunakake kanggo nyimpen nyamuk adoh karo lenga pet alam. We nganggo lenga pet alam, kayata citronella, geranium, Lavender, peppermint nang pluru ngisi. Sawise kita masang pluru ngisi nang tas bolong, wangi lenga saka pluru bisa tetep nyamuk adoh. Ukuran Proteksi wilayah 1 meter sak gelang yen gelang iku tengah. Saben pluru ngisi bisa kanggo 15 dina lan sampeyan bisa ngganti ngisi sawise iku Rampung. We kudu Pack ngisi kapisah kanggo ngedol

    kaluwihan:

    Ukuran Proteksi wilayah 1 meter sak gelang yen gelang iku tengah. Saben pluru ngisi bisa kanggo 15 dina lan sampeyan bisa ngganti ngisi sawise iku Rampung. We kudu Pack ngisi kapisah kanggo ngedol.

    aplikasi

    Iku sampurna kanggo loro aktivitas njero ruangan ruangan lan, kayata camping, kayaking, climbing gunung etc ..

    Market utama

    Asia, Australasia, Eropah Wétan, Mid East / Afrika, Amerika Lor, Eropah Kulon,
    Tengah / Kidul Amerika

    Packaging & Shippment

    FOB Port: Ningbo Lead Time: 25days
    Carton Size: 51 * 45 * 27CM bobot Net: 4.5kg
    Packing: 108pcs / karton bobot reged: 5.29kg
    Gedhéné wristband: 250 * 30mm

    Pembayaran & Delivery

    • Cara Pembayaran: Advance TT, T / T, PayPal, L / C ..
    • Details Delivery: ing 25days sawise nyantosakaké urutan

     Advantage Competitive Utama

    • Minangka profesional Produsèn, kita duwe pengalaman sugih saka lamp pembunuh nyamuk, nyamuk repellent gelang, bug zapper.
    Ing gaweyan tim R & D kita, kita bisa miwiti 3-4 model anyar saben taun, saiki kita wis diduweni luwih saka 50 paten, siji paten kanggo panemuan.
    • We Feed mosquitoes ing pabrik kabèh taun kanggo riset lan Testing kanggo njamin efek nyamuk nyababaken saka produk anyar. 
    • pabrik Kita BSCI, TUV, WCA certified
    • pesenan nyoba Cilik bisa ditampa, sampel free cumawis.

     


  • Previous:
  • Next:

  • WhatsApp Online Chat !